EDELMETALL
Zlato, srebro, platina

Klasičnim plemenitim kovinama pripadaju zlato, srebro i platina. Sve plemenite kovine su sirovine otporne na koroziju i dostupne su u ograničenim količinama. Zbog toga nikad ne će doći do širenja inflacije ili uporabe tih dobara. Zbog njihovih odlika čovjek može s plemenitim kovinama u postkrizno vrijeme ostvariti velike prinose i prilično sigurno u novonastalim okolnostima zaraditi. U velikoj nuždi na pr. u hiperinflaciji, kada papirnati novac nema nikakvu vrijednost, zlato i srebro mogu služiti kao zamjensko sredstvo plaćanja. Priručna zaliha za možebitna teška razdoblja može se pokazati kao dobra investicija. Najbolje što se s tom priručnom zalihom može dogoditi je da se nikad ne mora upotrijebiti.

Oblici ulaganja u sektor plemenitih kovina

Niti u jednom drugom području ne može se toliko višesmjerno ulagati kao u sektoru plemenitih kovina i sirovina. Cilj takvog ulaganja mnogih ulagača je u prvom redu povećavanje kapitala. Ali isto tako i očuvanje kapitala i osiguranje vrijednosti su sve važnije i draže kod naših klijenata. Uz ulaganje u fizičkom (prirodnom) obliku na pr. kovanicama ili zlatnim šipkama, ulagači mogu kupiti dionice poduzeća, koje traže metale ili ih prodaju ili prerađuju. Sirovinski fondovi s najrazličitijim smjerovima i ciljevima ulaganja podobni su ne samo za jednokratne kupovine nego i za mjesečna štedna ulaganja. Nakit i plemenito kamenje su isto tako mogućnost za trajno pouzdano osiguranje vrijednosti.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Vrijednosna ulaganja

Vrijednosna ulaganja sigurna od krize

Aktualno stanje na financijskim tržištima dokazuje, da sve države prije svega troše više novaca nego imaju na raspolaganju. Zaduživanje i inflacija kontinuirano rastu. Posljedice se još ne vide, no razni financijski stručnjaci nas upozoravaju o dolasku globalne krize, koja bi mogla u konačnici dovesti do raspada pojedinih monetarnih sustava. I kad pojedine države budu bankrotirale propadaju uvijek njeni građani, a ne one same.

Postojana vrijednost uz optimalan prinos

Plemenite kovine, posebno zlato i srebro, prebrodile su bez štete mnoge stotine kriza u posljednjih 2.500 godina. Mi te metale vidimo kao objektivno najbolju mogućnost osiguranja od inflacije i deflacije. Sirovine se pokazuju kao najbolje i za osiguranje starosti odn. s dugoročno visokim prinosima (rendite). Zlato je na pr. u zadnjih 40 godina u prosjeku ostvarilo godišnje oko 10 % prinosa. Ali isto tako i naše ostale plemenite kovine pokazuju odlike neovisne o bilo kakvoj ekonomskoj situaciji.

Tko posjeduje zlato uvijek ima novaca. – Alan Greespan, nekadašnji voditelj US Notebank

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Vaš zlatni konto

Auvesta Edelmetalle AG. preuzima za Vas nadzor nad Vašim kupljenim plemenitim kovinama. Skladištenje se vrši u visokosigurnim skladištima , na pr.u Švicarskoj. Na taj način izbjegavate mogućnost rizika od pljačke i krađe, kojima ste izloženi ako ih sami čuvate.

Auvesta skladišti po želji srebro u bescarinskom skladištu u Švicarskoj. Tako možete srebro kupiti i skladištiti bez plaćanja poreza na promet. Kroz takav oblik nabave stvara se vremenski porezni efekt. Dolar je u vremenskom razdoblju od 1900. do 2000. izgubio na vrijednosti 90%. Euro je u vremenskom razdoblju od 2000. do 2010. izgubio više od 20%. Mi Vam nudimo u svakom trenutku pristup Vašim plemenitim kovinama. Dozvolite si povrat Vašeg zlata ili isporuku Vašeg srebra. Ili prodajte Vaš imetak preko nas. Mi ćemo Vam rado dati ponudu. Dozvolite si dati isporučiti Vaše srebro ukoliko nema u dotičnoj zemlji zakonskog okvira za porez na promet.

Preko neovisnog kontrolora primijenjenih sredstava Auvesta Edelmetalle AG. osigurava, kao trenutno jedini njemački ponuđač na tržištu, svakom klijentu besplatnu kontrolu tih primijenjenih sredstava. Kontrolor sredstava primjene redovito Vas obavještava o aktualnom stanju količina na zalihama. U pojedinačnom slučaju (poslu) je isti osiguran do 500.000,00 Eura.

Odlučite se za najsigurnije čuvanje Vašeg imetka / plemenitih kovina – uz Vaš osobni skladišni konto plemenitih kovina pri Auvesta Edelmetalle AG.

 

Vaše prednosti

 • njemačko dioničko društvo
 • neovisna kontrola primijenjenih sredstava sa zaštitom osiguranja
 • on-line skladište s apsolutnom fleksibilnošću
 • bez vremenskih rokova za kupca
 • dnevno na raspolaganju
 • transparentna struktura troškova (tarifa skladišta E+B iznosi 0,08%, tarifa A 0,025%)
 • on-line prodaja Vaših plemenitih kovina preko Auveste
 • u svakom trenutku promjena mjesečne uplate
 • skladištenje u nezavisnoj Švicarskoj
 • osiguranje kao zaštita ponovnog ostvarenja vrijednosti
 • dnevno aktualni cjenici
 • prednosti kupovine srebra preko bescarinskog skladišta

Primjeri

 • kupnja 1 grama zlatne šipke u prirodnom obliku
 • 1 gram zlatne šipke > prikupljanje
 • 1 gram zlatne šipke = cijena = 60 Euro. Klijent štedi mjesečno 100 Eura
 • kupnja 1 grama po 60 Eura = 40 Eura koji će se sakupiti u slijedećem mjesecu ! Slijedeći mjesec =100Eura + 40Eura =140Eura. = Kupnja 2x1gram zlatne šipke za ukupno 120Eura! 20Eura se skuplja u slijedećem mjesecu, itd!
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Sigurno ulaganje

Sigurno ulaganje – u svakom trenutku dostupno

Kupite zlato, srebro, platinu ili paladij, ili jednu od nas upravljanu sirovinsku zalihu. U svakom slučaju jamčimo Vam maksimalnu sigurnost i transparentnost. Profitirajte i Vi od naših High-Lightsa.

 • mjesečne uplate već od 50 Euro i/ili moguća jednokratna uplata
 • po želji anonimna trenutna kupnja
 • Switchanje među plemenitim kovinama moguće bilo kada
 • vremenski rok i do 30 godina
 • otkazivanje / ili djelomično oslobađanje moguće bilo kada
 • u svakom trenutku dostupnost plemenitim kovinama fizički (prirodno) ili kao novac
 • u svakom trenutku fizički (prirodno) isporučivo već od 1 grama
 • čuvanje u Švicarskoj moguće u bescarinskom skladištu
 • oslobođeno naknada i poreza, poreza na prihod po isteku 1 godine
 • neovisno o bankama
 • nedostupno trećim osobama

Naši savjetnici stoje Vam besplatno na raspolaganju.

Pošaljite nam Vaša pitanja i mi ćemo se odmah pobrinuti na njih odgovoriti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
Karijera

Vi želite dodatno sebi izgraditi drugu sigurnost?

Vi tražite novi poslovni izazov?

Vi želite izgraditi potpunu samostalnu egzistenciju?

Svim zainteresiranim iz svih zemalja Europe nudimo interesantnu perspektivu da nastupaju kao samostalni voditelji u trgovini. Temeljem lepeze naših proizvoda i managementa jamčimo Vam, da nemate konkurencije ni ostalih takmaca. Imate direktni kontakt s našim voditeljima prodaje.

Zainteresiran sam Vašom ponudom, da smijem aktivno sudjelovati u Vašem poduzeću i veselim se stupiti s Vama u kontakt.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com